logo

In de zomermaanden wanneer iedereen de zon op zoekt, de barbecue uit de kast haalt, tuinfeesten organiseert, het sport seizoen feestelijk afsluit op de velden of een bruiloft op het gras viert, komt ook Nefeli naar buiten.

Met een grote professionele buiten grill komt Nefeli bij u om ter plekke haar griekse grill gerechten te bereiden. Terwijl u geniet van uw gasten, het mooie weer en de feestelijkheden, bakt en braadt de kok van Nefeli.

U bepaalt vantevoren in overleg welke gerechten u graag wilt serveren en vervolgens is alles mogelijk. Ook zorgt Nefeli voor aardappeltjes, rijst, salades en ouzo.

Bent u van plan om een feest te organiseren? Moet er nog van alles geregeld worden voor de zomerbarbecue van uw bedrijf, vereniging of organisatie? Krijgt u gasten en hebt u geen zin om zelf in de keuken of achter de barbecue te staan? Hebt u zin in vers gegrild en authentiek grieks eten? Neem dan contact op met Nefeli voor de zomerse barbecue bij u thuis!

Bekijk/download Nefeli's Barbecue Folder (PDF document).

Zelf barbecuen met Nefeli's grieks gekruide vlees? - klik hier »

Het is óók mogelijk om barbecuevlees gekruid volgens traditioneel grieks recept, bij Nefeli te kopen. U kunt het vlees dan zelf op de barbecue bakken. Een echte griekse barbecue bij u thuis!

Prijzen voor het barbecuevlees zijn:

SOUVLAKI € 3,00/stuk
SOUZOUKAKI € 3,00/stuk
KOTOPOULO (Kipfilet) € 3,00/stuk
STEAK € 3,00/stuk
PAIDAKIA (Lamskotelet) € 3,00/stuk
PAKKETJE* € 14,50/stuk
* Een pakketje bestaat uit de 5 stuks vlees van elk van de bovenstaande soorten vlees één.

Grieks afhaalcentrum Nefeli
Klaproosstraat 20
, 3353 CM Papendrecht

locatie en route  |  menu

Telefoon: 078 - 642 91 61  | 
E-mail: info@nefeli.nl
Fax: 078 - 642 81 70

ma t/m zo: 14.00 - 20.30

Bezorgtijden:
ma t/m zo: 17.00 - 20.30

Wij bezorgen in: Papendrecht, Oud-Alblas, Baanhoek-West (Sliedrecht) & De Staart (Dordrecht)